2810233230 Λεωφ. Κνωσού 116, Ηράκλειο margaritakis.1988@gmail.com
 
 
  ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ
Ο Γρηγόρης | Ταβέρνα - Ψησταριά Ηράκλειο Κρήτης
 
     
 
 
 
     
 
ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΥΛΙΚΑ
 
     
     
 


ΨΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕΧΝΗ
& ΜΕΡΑΚΙ

 
     
     
 
ΕΥΓΕΝΙΚΟ & ΠΡΟΘΥΜΟ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
 
     
     
 
TAKE AWAY

+30 2810 233230
 
     
 
 
 
 
     
  ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ &
ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ


Στην ψησταριά μας “Ο Γρηγόρης” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, καθημερινά μπορείτε να απολαύσετε ένα εξαιρετικό και λαχταριστό γεύμα από κρέατα σούβλας, όλα ψημένα με τέχνη και μεράκι από τους έμπειρους ψήστες μας.

Με άριστης ποιότητας κρέατα, τις καλύτερες πρώτες ύλες και φροντίζοντας να τηρούμε πιστά όλους τους κανόνες υγιεινής, σας προσφέρουμε ένα απολαυστικό γεύμα που σίγουρα θα σας ικανοποιήσεις και θα σας κάνει να ξανά επισκεφτείτε την ψησταριά μας.
 
     
   
 
 
 
 
  ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ
ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ
 
     
 
Εκλεκτά κρέατα σούβλας, φρέσκιες σαλάτες, παραδοσιακά ορεκτικά και πολλές ακόμα γεύσεις έτοιμες να σας συναρπάσουν και να σας χορτάσουν.
 
Αφεθείτε στα εδέσματα των εκλεκτών κρεατικών που σας προσφέρουμε και συνοδέψτε τα άριστα με μια ράκι, ένα κρασί, μία δροσερή μπύρα ή κάποιο αναψυκτικό της επιλογής σας.
 
Για το τέλος, στο μενού μας μπορείτε να βρείτε κάποιο λαχταριστό επιδόρπιο που θα ολοκληρώσει ευχάριστα το γεύμα σας και θα σας αφήσει μια γλυκιά επίγευση στον ουρανίσκο.
 
 
  ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ  
     
 
 
 
     
  ΤΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ

είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να σας εξυπηρετήσει με προθυμία και να φροντίσει ώστε να έχετε ένα όμορφο και ευχάριστο γεύμα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε την ψησταριά μας με την παρέα ή την οικογένειά σας, να καθίσετε αναπαυτικά στον όμορφο χώρο μας και να αφεθείτε στις εκλεκτές γεύσεις μας. Το σίγουρο είναι ότι θα σας μας νοσταλγείτε.
 
     
     
     
   
 
 
 
     
  ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
καθημερινά στην ψησταριά μας στο Ηράκλειο Κρήτης και να είστε σίγουροι ότι θα ζήσετε
μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.